Ar kemperi uz Sāremā salu no Rīgas: brīvība un piedzīvojumi uz riteņiem!

Tipas: Tūrisma

Atstumas: 600 km

Sudėtingumas: 1/4

Ar kemperi uz Sāremā salu no Rīgas: brīvība un piedzīvojumi uz riteņiem!

 

Google Maps 

Ceļojums ar kemperi no Rīgas uz Sāremā salu – tas ir ne tikai piedzīvojums, bet arī unikāla iespēja izbaudīt pilnīgu brīvību ceļojot! Iedomājieties, jūs apstājaties pie vējdzirnavām, grilējat vakariņas pie jūras vai baudi rīta kafiju saulē ar jūras vēsmu matos. Šoreiz mēs piedāvājam mainīt autobusus uz kemperi un izrauties no ikdienas rutīnas!

 

 

Piektdiena: Rīga → Pērnava (Igaunija)

Attālums: ~180 km (apmēram 2,5-3 stundas ceļā)

Ceļojums sākas Rīgā, kur jūsu kemperis kļūst par mobilo māju bāzi. Braucot caur Igauniju, apstāsieties burvīgajā Pērnavā. Šeit jūs gaida jūra, saulriets un kemperis ar jau iesildītu grilu. Pērnava slavena ar savu kūrorta šarmu, tāpēc vakaru pavadīt šeit nozīmē īstu atpūtu. Nakšņošana kemperī? Protams, tas ir jūsu ceļojuma galvenais varonis!

Sestdiena: Pērnava → Sāremā sala


Attālums: ~110 km līdz Virtsu ostai + prāmis

Agrā rītā kemperis jau dodas uz Virtsu ostu, kur jūs gaida pirmais jūras piedzīvojums – prāmis uz Muhu salu. Ceļojums ar prāmi ilgst apmēram 30 minūtes, tāpēc jūs varat baudīt kafiju ar skatu uz viļņiem. Kad ieradīsieties Muhu, vējdzirnavu komplekss „Angla” būs jūsu pirmais pieturpunkts. Šeit redzēsiet unikālās vējdzirnavas, pēc tam dosieties tālāk uz galveno Sāremā salu.

Ierodoties Kuresārē (Sāremā galvaspilsētā), varat apstāties Asa Spa Hotel (ja vēlaties SPA baudas), vai vienkārši atrast jauku vietu kemperim. Vakarā varēsiet baudīt grilu zem zvaigznēm vai izbaudīt SPA pirms došanās gulēt.

Svētdiena: Sāremā sala → Sääre tirp


Attālums: ~50 km

Pēc rīta SPA sesijas (vai kafijas rituāla kemperī), dodamies tālāk uz Sääre tirp – tā ir Sāremā pussalas galējā daļa, kur jūs sagaida savvaļas daba, elpu aizraujoši jūras skati un īsta mierīga atmosfēra. Šeit varat apstāties pie jūras un izbaudīt dabas klusumu. Īsta aizbēgšana no civilizācijas!

Pirmdiena: Atpakaļceļš uz Rīgu


Attālums: ~290 km

Pēc lieliska nedēļas nogales piedzīvojuma dodamies atpakaļ uz Rīgu caur Pērnavu. Ceļā varēsiet piestāt Pērnavā, lai pastaigātos pa pilsētu vai baudītu kafiju jaukā Igaunijas piekrastes kafejnīcā. Vakarā piedzīvojums beidzas, bet brīvības sajūta un piedzīvojumi ar kemperi paliks atmiņā uz ilgu laiku!


Kāpēc izvēlēties kemperi, nevis viesnīcu?

  • Brīvība: Apstājieties, kur vēlaties, kad vēlaties.
  • Komforts: Jūsu mobilā viesnīca ar visu aprīkojumu!
  • Piedzīvojumu gars: Atklājiet vietas, kas nav ierastajos tūristu maršrutos!

Cena? Neizmērāma – jūsu brīvība un piedzīvojumi uz riteņiem!

Scroll to Top